U heeft het ongetwijfeld al regelmatig voorbij zien komen op onze webshop of in een aanbieding; refurbished. Maar waar staat het eigenlijk voor? 

  • Refurbished, 
  • Producten zijn door leeftijd, verpakking of gebruikssporen niet meer als nieuw te verkopen. De hardware/technische gedeelte van het apparaat is wel in Nieuwstaat.
  • Refurbished producten zijn verdeeld in drie gradaties, namelijk Refurbished Gold, Refurbished Silver en Refurbished Bronze
  • 1 jaar garantie, zonder uitbreiding. 

    Gold: Het woord zegt het al Gold! als Nieuw. Dit betekend dat u zo goed als een Nieuw apparaat in uw huis krijgt. Dit product is bijna niet te onderscheiden van een nieuw apparaat. Er zijn minimale gebruikssporen te vinden op dit apparaat.

- Technische in Perfecte conditie
- Zeer lichte oppervlakkig gebruikssporen is mogelijk.
- Zeer grondig door ons Getest.
- .. Jaar Garantie,

Zilver: Zilver betekend lichte gebruikssporen op het apparaat te vinden. Vaak zal u kleine gebruikssporen vinden op de behuizing. Schermen zijn nagenoeg bijna krasvrij.

- Technische in Perfecte conditie
- Lichte zichtbare gebruikssporen.
- Zeer gronding door ons Getest!
- .. Jaar Garantie

Bronze: Met bronze is duidelijk te zien dat het apparaat gebruikt is geweest. Er zitten gebruikssporen op de behuizingen. Op het scherm is er een kans op kleine krasjes. Deze zullen zeer licht zijn. De Technische gedeelte van het apparaat is in Nieuwstaat.

- Technische in Perfecte conditie
- Zichtbare gebruikssporen.
- Zeer gronding door ons Getest!
- .. Jaar Garantie

Al onze Refurbished apparaten worden grondig getest voordat ze bij ons de deur uit gaan. Daarbij geven wij u zeker .. Garantie op alle Refurbished producten (Indien anders aangegeven staat bij het product).