Garantie & Service bij MobielExpert.nl

U heeft op alle producten van Mobielexpert.nl garantie. 2 Jaar voor nieuwe producten. Refurbished 1 Jaar en voor tweedehandse producten 3 maanden. All onze producten zijn volledig getest en zijn goed werkend.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Fabrieksgarantie

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vind je in de documentatie van het product.

Wat is het garantiebewijs van mijn artikel?

Bij MobielExpert.nl geldt de factuur die je via e-mail ontvangt als garantiebewijs. Als je in de toekomst aanspraak wilt maken op de garantie, gebruik hiervoor dan de factuur van je bestelling.

Ben je toch niet helemaal tevreden over je product?

Ben je niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is erg vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd. Van ons mag je tenslotte wat verwachten. Wat dat precies is, Klantenservice.

Herroepingsrecht

Uiteraard kun je ook gebruik maken van je Herroepingsrecht.


Klachtenbehandeling: 

Als u klacht heeft en u ben niet met ons eens kan u via ons contact formulier een klacht indienen. Deze word dat spoedig door ons behandeld. Klachten pagina.