14 dagen bedenktermijn:
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen.

Voldoet een product of levering niet aan uw verwachting of is kan u altijd aan ons retourneren. Wij garanderen u dat de te leveren artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan gesteld kunnen worden en dat deze artikelen vrij zijn van welke gebreken dan ook.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.


Voor alle retourzendingen gelden de volgende richtlijnen ten aanzien van de zending:


> Het product degelijk verpakt dient te zijn, wij raden aan het product in een omdoos te verpakken dit i.v.m. voorkomen van transportschade.

> Het product zo als mogelijk in originele staat terug te sturen. Het gaat om geen gebruikssporen, softwaresporen. Als er toch duidelijk softwaresporen of gebruikssporen aanwezig zijn kunnen daar kosten aan verbonden worden of zelfs worden geweigerd.

> Het product mag niet beschadigd zijn. Bij een beschadigd product wordt er na inspectie bepaald of er een waardevermindering in rekening wordt gebracht of dat uw product geweigerd wordt van herroeping.

> Het product dient volledig met alle accessoires, kabels, boekjes, etc ingeleverd te worden.

> Plak geen stickers, plakband of etiketten op de originele doos en geen geschreven teksten op de verpakking

> Ongefrankeerde pakketten of onder rembours opgestuurde pakketten worden niet door ons geaccepteerd.

> Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van ons digitale Contact formulier.


Retourkosten
De kosten van het retourneren zijn voor de koper. Eventuele transportschade of verlies zijn tevens voor de koper.


Terugbetaling
Indien uw herroeping voldoet aan de hierboven vermelde richtlijnen, ontvangt u alle betalingen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het herroepen product